Форум Булл’с Еие, 20. фебруара 2021. Рабу

Пребаците се на тачну процену, пређите на предвиђање Буллсеие

Форум Булл’с Еие, 20. фебруара 2021. Рабу

Екпресс број -Здраво Тогеловери, придружите нам се да бисмо добили тачна предвиђања за Буллсеие. Сада ћемо процурити у предвиђања Поетског форума Црвеног срца 02-24-2021. Да ли сте упознати са тргом Буллсеие? Наравно, јер су ово тржиште поставиле многе индонежанске компаније за лутрију на мрежи.

Индонежанско тржиште је познато са Ред Булл тржиштем. Многи учесници Индо-лота уложили су бројеве на ово тржиште јер на међународном тржишту не постоје институције.заиста Светска лутријска асоцијација (ВЛА) Истражите и одобрите ово тржиште. Због тога не треба да бринете. Тржиште бикова отвара се сваког дана у 13:15.

Ако нема даљег одговора, молим вас покажите моју прогнозу лутрије за црвена срца у наставку

Данашња муња за Буллсеие Тогел

глава 80 – 36
Реп 67 – 52
Бесплатни памук 9 – 4 – 1
Форум Булл'с Еие, 20. фебруара 2021. Рабу

Форум Булл’с Еие, 20. фебруара 2021. Рабу

То је због малог броја цурења које имамо, а ми смо се преформулисали кроз прецизну формулу стручњака. Не можемо рећи да ће бити 100% тачан, јер је ипак тржиште поштено и морамо да погодимо. Ово неће помоћи, па ће додељена графика изаћи и одштампати се касније.

и тако, Увек се осећај добро Затим инсталирајте, не жалите.

Ово су цурења Тогелових прогноза које пружамо за сва постојећа тржишта. Захваљујемо вам и надамо се да ће вам нека цурења у предвиђањима која смо пружили помоћи да повећате проценат победе и вратите стотине милиона ИДР-а.

Остале занимљиве вести:

Source link