Торгер Поетри Форум, Нев Јерсеи, субота, 12. јун 2021

Право прорицање прекидача, прорицање прекидача у Нев Јерсеиу

Торгер Поетри Форум, Нев Јерсеи, субота, 12. јун 2021

Дијаграм грома – Здраво Тогелловерс, овог пута делимо нека предвиђања са песничког форума Њу Џерзија 06-12-2021. Нев Јерсеи има дугу историју, а наравно и играчи на лутрији на мрежи су веома познати.

Тржиште Њу Џерсија званично је постало међународно Светска лутријска асоцијација (ВЛА)Не треба бити превише сумњичав и забринут, јер је наравно поштено издавати бројеве на овом тржишту. Стога једноставно поставите бројеве на већ доступну веб страницу путем банера на нашој веб страници. Ово тржиште у Нев Јерсеиу отвара се свако вече у 7 сати.

Ово је мала рањивост коју је предвидео Нев Јерсеи Тогел, а коју ћемо описати у наставку.

Данашњи бројеви прогноза прогноза громова у Њу Џерзију

глава 17 – 02
Реп 83 – 79
Бесплатан паркинг 5 – 6 – 4

Ово је резултат малог цурења које смо добили и преформулисали смо сопствену формулу са тачном формулом стручњака. Не можемо рећи да је 100% тачан, јер је тржиште поштено и морамо сами да погодимо. То ће вам само мало помоћи да ће се број који ће се инсталирати приказати касније.

Па ионако, Увек прво правите предвиђања на основу сопствених осећања Затим га инсталирајте без жаљења.

Ово су све прогнозе на срећу које пружамо за сва постојећа тржишта. Захваљујемо вам и надамо се да вам мала предвиђања која вам пружамо могу помоћи да повећате стопу добитка и кући донесете стотине милиона рупија.

Остале занимљиве вести:

Resource url