Паришки законик о поезији четвртак, 6. маја 2021

Поетри Таггер Дисцуссион Боард, Поетри Парис

Паришки законик о поезији четвртак, 6. маја 2021

Мбасииасхир -Поздрав љубитељима Мбасијајера, „Паришка поезија“ четвртак, 6. маја 2021? Дали смо вам кратак увод у Прогнозу поезије у Паризу 06-05-2021. Не морате више да питате, јер је ово тржиште број 1 за индонежанске играче лутрије. Ко не познаје париско тржиште? Заправо, нису све индонежанске компаније лутрије икада изгубиле ово париско тржиште. Због дугогодишње репутације Париза, она је заправо дипломирала у земљи и иностранству.

Ово париско тржиште постоји већ дуже време. Ово тржиште је такође успостављено и врло поуздано. Лутрије широм света ову игру називају Париском лутријом. Резултат ове цифре може се добити директно са званичне веб странице: ввв.парислотериес.цом Ово тржиште се сваког дана отвара у 01:00 на ВИБ-у.

Ускоро ћемо дати неколико наговештаја о предвиђеним бројевима ове париске лутрије.

Десило се пророчанство Мбиацхара Торгера Париза

МБАХСИАИР 4Д 1435
Пурцелл 2Д 4 – 5
Добро посолите јарац
ББФС
Паришки законик о поезији четвртак, 6. маја 2021

Паришки законик о поезији четвртак, 6. маја 2021

Ево неких резултата које смо добили: преформулисали смо се на прави начин. Не можемо рећи да ће бити уништено 100%, јер је на крају тржиште поштено и о томе морамо размишљати. Ово је мала помоћ како бисте касније могли да укуцате бројеве.

Па ионако Увек најважније предвиђање у свом расположењу Затим притисните, без имало кајања.

За сва постојећа тржишта довољна је наша прогноза. Ценимо ово и надамо се да ће нам наша предвиђања помоћи да повећате шансе за успех и кући донесете стотине милиона рупија. Јакне, јакне! ! !

Остале занимљиве вести

Source connection