Код поезије у Барселони, петак, 9. априла 2021

Поетски форум, Поезија Барселона

Код поезије у Барселони, петак, 9. априла 2021

Мбахсиаир -Здраво љубитељи Мбахсиаира, Барселонски кодекс поезије петак, 9. априла? Пропустимо мало о предвиђањима поезије Барселоне од 20. до 2021. године. Не морате више да питате, јер је ово тржиште број један за индонежанске играче лутрије. Ко не познаје тржиште Барселоне? Наравно, сви учесници лутрије у Индонезији никада нису пропустили ово тржиште у Барселони.Зато што је Барселона већ дуго уживала високу репутацију у његовој земљи и свету и заиста је била пионир

Ово тржиште у Барселони је одавно познато. Ово тржиште је такође успостављено и има велико поверење. Играчи лутрије широм света ову игру називају Барселона лутрија.Резултат овог питања може се добити директно са званичне веб странице ввв.барцелоналоттери.цом Ово тржиште се отвара сваки дан у 07:00 на ВИБ-у.

Одмах смо мало промашили предвиђене бројеве из Барселоне Лутрије.

Предвиђање Мбахсиаира Тогела о ономе што се дешава у Барселони

МБАХСИАИР 4Д 5938
Пурцелл 2Д 9 – 3
Добро посолите пас
ББФС
Код поезије у Барселони, петак, 9. априла 2021

Код поезије у Барселони, петак, 9. априла 2021

Ово су неки од резултата цурења које смо добили, а ми смо сами поново формулисали резултате цурења користећи прецизне формуле стручњака. Не можемо рећи да ће бити уништен 100%, јер је на крају тржиште фер и морамо сами да погодимо. Само ће вам помоћи, тако да ће се број који треба инсталирати приказати касније.

без обзира, Увек правите велика предвиђања са својим осећањима Затим га инсталирајте без имало жаљења.

Наше Тогел прогнозе за сва постојећа тржишта имају много цурења. Захваљујемо вам и надамо се да ће вам нека цурења у предвиђањима која смо пружили помоћи да повећате проценат победе и вратите стотине милиона рупија прихода. Срећни џекпот!

Остале занимљиве вести:

Supply link